CIMG1922

Bijzondere situaties

Je verwacht natuurlijk een gezonde zwangerschap en bevalling, maar helaas verloopt niet elke zwangerschap altijd even goed. Dit zijn vaak verdrietige of bijzondere situaties. Zo krijgen sommige vrouwen bijvoorbeeld te maken met een (late) miskraam, een te vroeg geboren kindje of met het overlijden van een kindje tijdens een zwangerschap, bevalling of kraamtijd.

Gratis kraamcadeauMeld je hier aan
 

In sommige van deze gevallen kan het dan echter toch zo zijn dat je recht hebt op kraamzorg, bijvoorbeeld couveuse-nazorg als je kindje veel te vroeg geboren is. Dit hangt ervan af of je aanvullend verzekerd bent. Als je deze zorg niet vergoed krijgt van je zorgverzekeraar en je wilt wel graag kraamzorg ontvangen voor een paar uur per dag dan kan ik jou die zorg leveren voor een aangepast tarief.

Wat als je zwangerschap of bevalling anders verloopt en je kindje overlijdt.
Juist in een verdrietige of onzekere tijd als deze, kan het erg fijn zijn wanneer de kraamverzorgster de dagelijkse zorg uit handen neemt. Mocht je onverhoopt hier mee te maken krijgen, ook dan kan ik je goed ondersteunen en bijstaan. Zowel op emotioneel vlak, maar ook in praktische zaken. Voor je gevoel staat jou leven even stil….maar de dagelijkse dingen gaan door….. zoals: eten koken, wassen of de zorg voor eventuele andere kinderen. Ik heb scholingen gevolgd om gezinnen in deze situatie goed te kunnen ondersteunen. Roept dit hoofdstuk vragen bij je op dan kun je mij altijd bellen of een email sturen.

Kraammetzorg bij adoptie of pleegkindje.
Je hebt een kinderwens en die gaat in vervulling, de adoptie is een feit. Je bent vader en moeder geworden met je hart en je kindje komt vaak na lang wachten bij je thuis. Je hebt alles tot in de puntjes voorbereid, maar hoe ga jij je kleine kindje verzorgen?

Met deze bijzondere ervaring kan ik je ondersteuning bieden. Heb je vragen hierover bel of mail mij.
Copyright © 2016 - Renée van der Heide - Canrinus. Leveringsvoorwaarden Algemene voorwaarden