530830165_6_-khx

Werkwijze kraamzorg in het buitenland

De grenzeloze werkwijze van Kraammetzorg, biedt Nederlandse gezinnen in het buitenland de mogelijkheid om kraamzorg te ontvangen van een Nederlandse kraamverzorgster.

Gratis kraamcadeauMeld je hier aan
 

De werkwijze is altijd in nauw overleg met het gezin, waarbij we onder andere de onderstaande punten vooraf bespreken:

Ben je verzekerd bij een Nederlandse zorgverzekeraar dan wordt kraamzorg meestal vergoed. Dit kun je nakijken in je polisvoorwaarden van je zorgverzekering. Zij werken volgens het Landelijk Indicatie Protocol en vergoeden gemiddeld 49 uren. Mocht je de kraamzorg niet vergoed krijgen dan kun je soms aanspraak doen op een sociaal fonds van de werkgever. Mijn buitenlandse gezinnen die zelf de kosten dragen zien kraammetzorg vaak als een investering bij een belangrijk moment in hun leven.

Krijg je de kraamzorg niet vergoed van je zorgverzekeraar dan lever ik minimaal 40 uren zorg over 5 of 6 dagen. Meer uren en aantal dagen zijn altijd mogelijk in gezamenlijk overleg.

Verder is het goed om te weten dat mijn uurtarief exclusief reis en verblijfkosten wordt berekend. Als de zorg is afgerond ontvang je van mij een factuur.

Verblijf: ik kan intern verblijven in je gezin als er een aparte logeerkamer aanwezig is, maar wens je privacy voor je gezin buiten mijn zorguren om dan logeer ik in een hotel of bed & breakfast bij jullie in de buurt.

Ik stel geen speciale eisen aan mijn verblijf, maar veilig reizen en verblijven spreekt voor zich.

Ook is het belangrijk dat een plaatselijk (huis)arts, verloskundige of gynaecoloog eindverantwoordelijk is voor de zorg, zodat hij/zij bij calamiteiten in de kraamweek snel kan worden ingezet.

Bel mij gerust en ik zal je alles vertellen over de werkwijze en vergoedingen van grenzeloze kraammetzorg!

Vanuit het buitenland bellen met : +31 6 180 814 54 of een email sturen naar: renee@kraammetzorg.nl
Copyright © 2016 - Renée van der Heide - Canrinus. Leveringsvoorwaarden Algemene voorwaarden