DSC_0091

Kraamzorg in het buitenland

Sinds de zomer van 2008 ben ik ook werkzaam als kraamverzorgende in het buitenland bij Nederlandse gezinnen die daar wonen en werken. Deze manier van kraamzorg verlenen geeft extra dimensie aan mijn vak. Deze grenzeloze werkwijze van Kraammetzorg, biedt Nederlandse gezinnen in het buitenland de mogelijkheid om kraamzorg te ontvangen van een Nederlandse kraamverzorgster en zo een goede start te maken als gezin bij deze bijzondere gebeurtenis.

Gratis kraamcadeauMeld je hier aan
 

Zo heb ik onder andere kraamzorg verleend in Noorwegen, Polen, Duitsland, Italië, Luxemburg, Ierland en Brazilië. Werken in het buitenland doe ik zowel zelfstandig als in samenwerking met collega’s die ook ervaring hebben met het verlenen van kraamzorg in het buitenland en met Cradle Kraamzorg.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het kan zijn,om bij een belangrijke gebeurtenis als het krijgen van een kindje in je eigen moedertaal te kunnen spreken en iemand om je heen te hebben die je meteen verstaat en begrijpt.

Woon je in het buitenland en je verwacht een kindje of je hebt familie of vrienden die in het buitenland wonen en je gunt hun een Nederlandse kraamtijd?

Bel mij gerust en ik zal je alles vertellen over de werkwijze en vergoedingen van grenzeloze kraammetzorg!

Vanuit het buitenland bellen met; +31 512 542 985 of +31 6 180 81 454 of een email sturen naar: renee@kraammetzorg.nl
Copyright © 2016 - Renée van der Heide - Canrinus. Leveringsvoorwaarden Algemene voorwaarden