DSC_0847

Kraam met Zorg

De naam zegt het al, kraam met zorg. Die zorg bestaat vooral uit liefde en respect voor mensen en gezinnen. Mijn doel is om voor ieder gezin de kraamperiode zo ontspannen en plezierig mogelijk te laten verlopen. Ik ben er van overtuigd dat elk gezin, elke moeder en baby speciaal zijn! Bovendien vind ik het belangrijk dat iedereen de zorg voor een kind op zijn of haar eigen manier mag invullen.

Gratis kraamcadeauMeld je hier aan
 

Over mijzelf

In het kort iets over mezelf: ik ben Renée, getrouwd en moeder van drie dochters en trotse oma van vier kleinkinderen.

Ik ben zo ongeveer 34 jaar geleden begonnen als kraamverzorgster. Eerst in dienstverband bij een kraamzorgorganisatie en sinds tien jaar als zelfstandig kraamverzorgster. Tussen het ’kramen’ door heb ik ook gewerkt in de ouderenzorg, het ziekenhuis en het bedrijfsleven. Maar bij de kraamzorg ligt mijn hart. Door diverse vormen van scholing en het maandelijks bijwonen van vakinhoudelijke bijeenkomsten heb ik mijzelf ontwikkeld tot een professioneel kraamverzorgster met de nieuwste inzichten en ruime ervaring. In 2013 heb ik de opleiding Natuurlijke Kraamzorg gevolgd. Dit is een aanvulling op de reguliere kraamzorg, die het accent legt op warmte en omhulling en het veilig leren omgaan met natuurlijke materialen en producten. Denk hierbij aan wol en kamille. Daarnaast ben ik draagconsulent en kan ik je helpen bij het leren knopen van een draagdoek of het uitzoeken van een passend draagsysteem.

Mijn werkzaamheden voer ik met veel liefde en zorg uit in heel diverse gezinnen. Ook in het buitenland ben ik als kraamverzorgende werkzaam in Nederlandse gezinnen. Ik vind het elke keer weer bijzonder om bij de start van een nieuw leven aanwezig te mogen zijn. Het geeft mij enorm veel voldoening. Ik stel mijzelf altijd positief en flexibel op en kan me goed aanpassen aan verschillende omstandigheden.

Mijn uitdaging is om een diversiteit aan mensen te mogen bijstaan in de kraamperiode. Mijn belangstelling gaat zowel uit naar Nederlandse gezinnen als gezinnen uit andere culturen. Ik vind het werken met verschillende mensen, of het nou gaat om leeftijd, cultuur of sociale achtergrond, vaak juist heel boeiend. Bovendien vind ik het erg leuk om leerling kraamverzorgsters te begeleiden in het werk van kraamverzorgende.
Copyright © 2016 - Renée van der Heide - Canrinus. Leveringsvoorwaarden Algemene voorwaarden