Wil jij je ervaring over je kraamtijd met mij delen, of heb je een tip of advies, stuur dan een email.

Bijzondere kraamweek

Vanaf onze eerste kennismaking had ik een positief, warm en veilig gevoel bij jou. In de weken voor mijn bevalling hadden we af en toe contact met elkaar via WhatsApp of bellen. Je had interesse in mijn zwangerschap, mijn wensen, hoe het met mij ging en met mijn vragen en onzekerheden kon in bij jou terecht. Dit gaf mij rust en vertrouwen richting de bevalling. Een bevalling waar ik positief op terugkijk en ik ben blij dat jij hierbij aanwezig was en dat je ons ’s avonds gelijk hielp met opstarten. De start was zo positief en ik voelde rust en warmte. We waren ontzettend blij met jou in de kraamweek. Je was ontzettend lief voor onze kids, wist precies wat mijn partner en ik nodig hadden en niks was teveel voor jou. Je hebt mij daarnaast fantastisch geholpen met de borstvoeding en gaf mij zelfvertrouwen. Ik gun iedereen zo’n lief en kundig persoon als jou in de kraamweek.

 

Kraamweek Jorn

Wat hebben wij een fantastische kraamweek met Renee gehad! Renee is een ontzettend lieve vrouw waarbij wij ons meteen thuis en veilig voelden. Het voelde alsof we elkaar al jaren kennen. Renee kan de personen met wie ze werkt goed inschatten en past hier haar zorg op aan. Door haar lange werkervaring en kennis kregen wij informatie over allerlei onderwerpen m.b.t. de kraamzorg, hier hebben we veel van geleerd. Zo ook over de natuurlijke kraamzorg, wat mij erg interesseerde. Renee is een zeer warme en kundige vrouw en werkt oplossingsgericht, hierdoor gaf ze ons vertrouwen in ons ouderrol.
Vele gesprekken hebben we gevoerd; over de onzekerheden die komen kijken bij een eerste kindje, maar ook de gezellige gesprekjes aan de keukentafel onder genot van een kop thee.

Lieve Renee, wat ben jij een bijzonder lieve en warme vrouw. We zijn jou ontzettend dankbaar voor de prachtige week die we met elkaar hebben gehad, dit hadden we voor geen goud willen missen.

Feie, Minke en Jorn

Zoektocht voor kraamweek.

Tijdens mijn zoektocht naar natuurlijke kraamzorg kwam ik via via bij Renée terecht. Ik heb haar snel gebeld zodat ze hoogstwaarschijnlijk nog een plekje voor ons zou hebben. Dit was gelukkig het geval. Onze kleine Pieter werd bijna op de uitgerekende datum geboren. Hierdoor kon Renée er ook bij zijn. Joepie!

Ik had een romantisch beeld van de kraamweek. Mijn borstvoeding zou rijkelijk stromen, ik zou mij heel goed voelen en ik had mij zo voorgesteld dat in de eerst dagen iedereen onze baby kwam bewonderen.
Dit liep een beetje anders. Bevallen, borstvoeding geven en überhaupt mem worden is heftig, Ik was heel gelukkig. Maar ook wel teleurgesteld. Renée heeft ervoor gezorgd dat de borstvoeding goed op gang kwam. Ze heeft mij heel deskundig advies gegeven. Renée voelde goed aan wat belangrijk voor mij was en steunde mij hierin. Ze keek echt naar ons.

Ik keek er rond 4 uur in de nacht erg naar uit dat Renée weer kwam. Naast dat ze een heel kundige vrouw is, was ze heel lief, zorgzaam en ook erg gezellig. Ik heb een hele fijne kraamweek gehad en ik hoop dat ze ooit nog een keer mag komen kramen. De week ging veel te snel.

Renée, ik ben je ontzettend dankbaar. Je hebt mij in laten zien tot hoe veel ik eigenlijk in staat ben en dat ik heel goed bezig was. Ondanks dat ik mij niet altijd zo voelde omdat ik ontzettend hoge verwachtingen had. Ik denk nog vaak aan onze kraamweek terug en vind het jammer dat ik er niet nog meer van genoten heb.

Veel liefs Moniek en Pieter

 

In 1 woord: Fantastisch!

Omdat ik zelf werkzaam ben in de zwangerenzorg, wist ik altijd al één ding zeker. Wanneer ik zwanger zou zijn, zou ik heel graag Renée als kraamverzorgster in de kraamweek willen. En zo gezegd, zo gedaan. Gelukkig was ik nog net op tijd, want ze had inmiddels nog een aanvraag binnen voor dezelfde maand, maar dat kon gelukkig gecombineerd worden.

In de zwangerschap is Renée langs geweest voor kennismaking en om alles een keer door te nemen. Er werd goed naar ons geluisterd en haar uitleg was duidelijk. Richting het eind van de zwangerschap hadden we af en toe even kort contact om elkaar een beetje op de hoogte te houden.

En toen diende de bevalling zich aan. Ik had een hele snelle bevalling (6 uur in totaal) en daardoor is Renée alleen aanwezig geweest bij de persfase. Ik vond het heel prettig om een bekend gezicht te zien. Omdat het druk in het ziekenhuis was, heeft Renee de nazorg op haar genomen. Zo heeft ze me gewassen; ik was niet meer in staat om te douchen. Ook heeft ze geholpen met de borstvoeding en gezorgd dat ik kon eten. Daarna heeft het ziekenhuis de zorg overgenomen.

Na één dag mochten we gelukkig weer naar huis en stond Renée ons al op te wachten. De kraamweek was fantastisch. Renée heeft ons enorm geholpen. De zorg rondom de kleine, borstvoeding, schoonmaken, eten maken, naar de winkel… ze deed het allemaal. Ondanks dat we door een verbouwing klein wonen, liep Renée ons totaal niet voor de voeten. Uiteindelijk vond ik het luisterend oor die ze bood het allerfijnst. Ik kon met al mijn vragen terecht: tijdens de kraamweek maar ook daarna nog.

Renee, bedankt voor je goede zorgen en de fantastische kraamweek die we, mede door jouw hulp,

 

London

In augustus 2021 zijn wij als gezin naar Londen verhuisd. Ik was toen 35 weken zwanger, dus er was weinig tijd voor het organiseren van een verloskundige en ziekenhuis voor de bevalling.  Gelukkig lukte dit rond 37 weken en is Isabella na ruim 40 weken geboren. Een paar maanden eerder had ik wel al Renee benaderd, nadat ik via mijn moeder hoorde dat Nederlandse kraamzorg mogelijk is in het buitenland. Wat een geweldige service! Ondanks dat dit mijn derde bevalling was, heb ik de zorg van Renee erg gewaardeeerd; zeker aangezien mijn andere twee dochters in Duitsland zijn geboren en daar is geen kraamzorg zoals wij dit kennen in Nederland. Het was een heerlijke week, waar ik voldoende kon rusten en goed werd verzorgd door Renee naast haar kundige advies. Ook voor mijn andere twee dochters was het fijn dat zij Nederlands konden spreken, wat voor hen zeer vertrouwd voelde zo net na de verhuizing. Nogmaals dank!

Lieve groet uit Engeland,
Christa & Tomasz, Anna en Emily

Prachtige thuisbevalling.

Wij kijken met ontzettend veel warmte en blijheid terug op onze kraamweek. Vier jaar geleden was je al bij de geboorte van onze eerste; Roan. Helaas kon je toen niet blijven voor de rest van de kraamweek, maar op basis van de ervaring met jou bij de bevalling wist ik 100% zeker dat ik jou er ook ontzettend graag bij wilde hebben bij onze tweede. En wat ben ik blij dat dat gelukt is! Ondanks dat het voor ons niet meer allemaal nieuw was, heb ik weer veel van jou geleerd. Sowieso op het gebied van onze gezamenlijke interesse: natuurlijke kraamzorg/bevalling/levensstijl. Roan vond het ook ontzettend leuk dat je hem een paar ochtenden naar school hebt gebracht en praat nog steeds over je. Ook was het erg fijn dat je (grote) honden alleen maar leuk vindt en ging de kraamzorg en de thuisbevalling met onze hond Maxi erbij helemaal prima. Last but not least: buiten dit alles om vond ik onze gesprekken ook gewoon ontzettend gezellig en vertrouwd. Renee, heel erg bedankt voor alle goede zorgen, de interessante gesprekken en jouw enthousiasme! We missen je!

Liefs,

Paulien, Nick, Roan en Femke

Februari

Lieve Lieve Renée,

Nu zit het er alweer op, jeetje….We kunnen even niet de woorden vinden die omschrijven hoe dankbaar we zijn en hoe waardevol jij bent geweest in onze kraamweek. Hoe de komst van ons prachtige kereltje, ons grootste wonder, ons wereldje ook even helemaal op z’n kop zet. Dank je wel dat je ons bijstond, dank voor je liefdevolle ondersteuning, je luisterend oor, je gebakken eitjes, de fantastische zorg voor onze twee prachtventjes. Sil is stapelgek op je! Dank voor de tips en adviezen; je hebt ons enorm geholpen, een schot in de roos, we konden ons geen betere kraamzorg wensen. Je bracht rust, vertrouwen en hielp mij de lichtpunten zien, die zijn er genoeg. Hopelijk gaan we nu steeds verder het licht in! Ben je eens in de buurt, de thee staat altijd klaar.

Willem, Patricia, Sil en Mees.

Fijne kraamweek met prachtig weer.

Wij kijken terug op een ontzettend fijne kraamweek met Renée. Ze is een lieve, zorgzame én gezellige vrouw. Daarnaast is zij zeer betrokken bij ons prille gezin en duidelijk in haar communicatie.

Sven Jach

Mijn eerste kraamweek

Renée heeft voor ons gezorgd tijdens de kraamtijd. We hebben ontzettend veel geleerd in deze periode! Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we een aantal dingen besproken wat voor ons belangrijk is en hier heeft Renée goed naar geluisterd en op ingespeeld.
Je kan duidelijk merken dat Renée veel kennis en ervaring heeft. Ons kindje moest met 3 dagen even opgenomen worden in het ziekenhuis. Renée zag tijdig wat er aan de hand was, en heeft hier direct op ingespeeld. Hierdoor mochten we na 1 nachtje alweer naar huis. Als er niet zo snel gehandeld was, hadden we langer moeten blijven. Als kersverse moeder viel het zwaar dat mijn kleine meisje daar in het ziekenhuis lag. Renée was hierin een enorme steun. Ze heeft ons goed begeleid en contact onderhouden met ons.
Verder hebben we heel veel geleerd over borstvoeding, iets wat ik heel graag wilde. Renée heeft ons voorgelicht over draagzakken en draagdoeken, waardoor wij nu heerlijk met het kleine meisje stukjes kunnen wandelen in de draagdoek.
Lieve Renée, ontzettend bedankt voor de goede zorgen!! Je bent een topper.

Anneke

Aan de dijk….

Super fijne en warme begeleiding gehad tijdens de kraamweek. Renée is niet alleen heel kundig maar ook erg sociaal en paste zich helemaal aan onze wensen aan. We hebben erg veel van haar geleerd (het was onze eerste), veel goede tips gehad, soms een traan gedeeld en ook flink gelachen.
Bijzonder was/is dat Renée ook na de kraam week altijd te benaderen was voor advies en om even mee te denken.
Super veel dank lieve Renée..!

Deborah Mostache

Warm bad.

De zorg van Renee voelde aan als een warm bad. We kozen Renee vanwege haar natuurlijke insteek voor de Kraamzorg. Tijdens de intake voelde het al goed, maar ik had niet durven hopen dat ik zo’n fijne kraamtijd zou hebben. Vol liefde, steun, luisterend oor en goede natuurlijke adviezen was Renee voor zowel mij, mijn man onze oudste dochter en natuurlijk onze baby zomaar een onderdeel van ons gezin voor 9 dagen. Dank je wel lieve Renee.

Carina Klinkvis

Nazomer

Renée heeft bij ons als doula en kraamverzorgster gefungeerd. Wat een topper. Tijdens de bevallig was ze motiverend, stimulerend en bemoedigend. Renée zorgde voor alles waardoor het mijn man en mij aan niks ontbrak. Tijdens de kraamweek was Renée geduldig, respectvol, vriendelijk en een harde werkster. Ook tijdens de kraamweek kwamen we aan niks tekort.

Wat een fijne lieve vrouw!

Bedankt. Sietze, Antje en Ineke Anne.

Spanje in Fryslan

Renée you are the best! From the very beginning you were part of the team, we felt very confortable with you and you were helping us in EVERYTHING and so fast and effective! Thank you so much, these days with you were priceless, we love you!
Carles

Dagmar

Renee heeft bij ons gekraamd na de geboorte van ons 3e kindje. We hebben dit x bewust voor een zzp’er gekozen. In eerste instantie een collega van Renee, Renske Lageveen. Maar die kon uiteindelijk niet. Doordat deze zzp ers in een coöperatie werken werd de zorg overgenomen door Renee. Erg plezierig dat dit zo goed geregeld is.

Renee paste erg goed bij ons. Voor mij lag de focus na de keizersnede echt op de borstvoeding en Renee heeft hier erg goed in begeleid. Ze is alert en ziet ook wat er niet goed gaat. Onze dochter had een te strak tongriempje en lipbandje en mede door de oplettendheid van Renee hierop zaten we op dag 8 al bij de KNO arts waar onze dochter meteen geholpen werd. Wat me opviel ten opzichte van de reguliere kraamzorg is dat Renee veel extra’s doet en meeneemt. Kamille om thee mee te zetten, goede tepelcrème, hydropads voor de borsten, lecithine voor de borstvoeding. Echt bijzonder. Omdat ik erg verkouden was maakte ze een kamillekompres voor me. Allemaal extra dingen die niet hoeven maar de zorg wel helemaal optimaal maken. Renee is rustig aanwezig en gaat haar gang. Ze heeft mij het ritme laten bepalen, erg fijn.

Bijzonder van deze kraamtijd was dat we 3 dagen voor de bevalling verhuisd zijn. Samen met Renee (ik in bed en Renee aan het werk) hebben we al mijn kleding uitgepakt en een plekje gegeven. Erg plezierig. En weer dat beetje extra.

Ook de nazorg is optimaal. Na het klieven van het tongriempje viel mijn dochter af. Ook al was de zorg voorbij Renee heeft nog contact voor me gezocht met een lactatiekundige en een afspraak geregeld. Ook heeft ze haar weegschaal laten staan zodat ik zelf de groei van mijn dochter in de gaten kon houden. Inmiddels is mijn dochter een maand oud en als ik nog vragen heb kan ik via de app nog steeds bij Renee terecht. Ook de nazorg krijgt een dikke 10.
Wij zijn erg tevreden over de zorg van Renee en bevelen haar dan ook van harte aan.

Jenneke.

Tante van Linn en Meis

De kraamperiode,de meest mooie, bijzondere maar ook kwetsbaarste tijd na de geboorte van je kind. Een tijd waarbij een goede kraamhulp goud waard is!
Renée heeft deze tijd bij onze beide dochters kunnen verzorgen. Niet alleen omdat Renée mijn tante is, maar ook haar visie op natuurlijke kraamzorg sprak ons erg aan. Renée is erg zorgzaam, accuraat en een doorpakker. Ze heeft mij bijvoorbeeld ontzettend goed geholpen met borstvoedingsproblemen. Ook heeft ze mij laten zien hoe ik moet omgaan met een draagdoek.
Al met al heb ik lichamelijk pittige kraamweken gehad. Renée heeft mij er echt doorheen gesleept en erger weten verkomen. Ook regelde ze een hoog/laag bed voor thuis toen we dachten dat we daar geen recht op hadden na een keizersnee. Heel fijn! Renee heeft naar mijn mening een brede kennis en als ze iets niét weet wordt dit wel opgezocht. 😉
Al met al absoluut de beste kraamzorg die we ons konden wensen! Renée do bist een topper! Leafs van us.
 

Kerstkindje

Renée is na de geboorte van onze beide zonen bij ons geweest wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Renée is een kraamverzorgster met hart voor haar werk. Ze is flexibel, luistert goed naar de wensen van ons als ouder, duidelijk, kundig, zeer toegankelijk, heeft een persoonlijke benadering, etc. We zullen haar zeker aanbevelen aan anderen.

Kraamperiode in Wolvega

Wat een verademing als Renée in de ochtend weer bij ons kwam. Even het verhaal over de nacht kunnen vertellen en op weg geholpen worden in het ochtendritme. Daarbij de ondersteuning in het op gang brengen van de borstvoeding. Heel fijn hoe je het vertrouwen behoudt en mij kon motiveren om door te zetten en hoop te houden. Tussendoor hebben we heel veel creatieve oplossingen gevonden!

Bedankt voor je liefdevolle benadering en positieve houding.

Kraamzorg in Dublin-Ierland

Renée hielp ons een week bij de geboorte van onze eerste dochter in Dublin. Wij waren erg blij met de keuze om Renée voor hulp te vragen. Het belangrijkste is daarin een combinatie van een hoop ervaring, en een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit. Die ervaring was erg fijn bij vragen over bijvoorbeeld borstvoeding, krampjes, voeding en dergelijke. Renée kent de mogelijkheden met hun voor en nadelen uit de praktijk. Ook staat Renée open voor nieuwe informatie, zoals het geval is wanneer je buiten Nederland bevalt waar andere visies op bevallen zijn. De ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit is prettig omdat er simpelweg veel moet gebeuren. Koken, wassen, strijken, luiers verschonen, boodschappen doen, etc. Renée nam hierin het initiatief en hield rekening met onze wensen. Wat erg voor haar spreekt is dat toen ze de deur achter zich dicht trok bij vertrek, het door haar gebruikte beddengoed alweer schoon op het wasrek hing.

Nogmaals dank!

Ruud Weijnen.

Luxemburg

Renee is bij ons komen kramen na de geboorte van onze tweede dochter. Wij wonen in Luxemburg, en het Nederlandse systeem van zorg na de geboorte bestaat hier helaas niet. Via internet heb ik toen Renee gevonden. Tijdens de zwangerschap hebben we regelmatig contact gehad, dat was erg prettig om elkaar al een beetje te leren kennen. Eenmaal bevallen mocht ik na een paar dagen naar huis, en de volgende dag was Renee er al! Heerlijk om op zo’n ervaren persoon terug te kunnen vallen, ook bij een tweede kindje voelt veel toch weer nieuw. Renee heeft me tijdens de week dat ze er was heel veel vertrouwen gegeven, ze heeft heerlijk gekookt, enorm geholpen in het huishouden en ook oudste dochter en man goed verzorgd. Ik vond het erg prettig dat Renee zelf initiatief nam wat het huishouden betrof. De zorg voor de baby ging dan juist helemaal in overleg met ons. Ik kijk met een enorm goed gevoel terug op de kraamweek, en deze goede start heeft me veel kracht en vertrouwen gegeven voor de eerste maanden met baby.

Annemieke van Doorne

Kraamtijd voor Ravi

Renee heeft ons een heerlijke kraamweek bezorgd.
Ze is ontspannen, gezellig, zit vol met kennis en heeft affiniteit met natuurlijk ouderschap.
Het leuke is dat zij de kraamtijd echt ziet als een samenwerking tussen haarzelf en het gezin.

Ze staat open voor nieuwe dingen, en brengt tegelijkertijd veel ervaring mee.
We hebben heel veel aan Renee gehad.

Groeten van Marieke, Tim, Minke en Ravi

Lemmer

Na de intake hadden we direct een goed gevoel bij Renée als kraamverzorgster. Dit werd ook bevestigd in de kraamweek. Onze zoon Jelte is op 2 januari geboren. Renée was er snel bij toen wij belden, ondanks het feit dat het midden in de nacht was. Samen met de verloskundige heeft ze ons uitstekend begeleid met de bevalling. Hier was al duidelijk dat Renée een schat aan ervaring met zich meebrengt. Eenmaal bij ons thuis was het vertrouwd en gezellig met Renée. We hebben een fijne kraamweek gehad. Ze heeft echt liefde voor haar vak en dat draagt zij uit! Kortom: ervaren, ongedwongen, gezellig en vertrouwd.

Groet,

Tjeerd en Jitske.

Duitsland

Lieve Renee,

Van harte bedankt voor de gehele periode die je bij ons jouw zorg hebt gedeeld. Vanaf het eerste contact hebben wij een goed gevoel bij jou gehad en dit raken wij nooit meer kwijt. Jij bent echt met liefdevolle zorg bezig in de breedste zin van het woord.

Je was er voor de meest mooie dag van ons leven, de geboorte van onze prachtige dochter Elisa en voor de meest droevige dag, het overlijden van mijn lieve mama een dag later.

Zonder aarzelen ben je met ons mee gegaan naar Duitsland zodat wij afscheid konden nemen van onze moeder en schoonmoeder Ellen – het meest bijzondere cadeau dat wij mochten ontvangen, want zonder jou was dit niet mogelijk geweest. Door jou werd de kraamweek een heel bijzondere periode waarvan wij mochten genieten ondanks het ongelofelijke verdriet en gemis. Samen met jou hebben wij ondanks de stress en alle emoties de borstvoeding op gang gebracht en was Elisa bovendien weer op haar geboortegewicht op de laatste dag van je zorg! Maar je was er niet alleen voor ons en de kleine Elisa, want je stond ook nog klaar voor mijn broer en vader die ook worstelden met het verlies.

Een goed gesprek, een helpende hand, een luisterend oor, een helder idee, een professionele aanpak, standvastig, ijverig, zeer flexibel, vrolijk en liefdevol, zeer ervaren en een overzichtelijke blik, allemaal kernwaarden die jij bezit en met volle overtuiging overbrengt. Wij zullen nooit vergeten wat jij voor ons hebt betekend en zullen later als Elisa groter is vertellen over jou als het beste wat ons kon overkomen, “ein Geschenk Gottes” zoals mijn vader zei.

Wij wensen jou het allerbeste toe en nog vele bevallingen waar jij je liefdevolle zorg mag delen. De verantwoording die jij draagt en op je neemt is zoveel meer waard dan we in een paar woorden kunnen vertellen.

In het kort..

Keep being awesome, Je hebt voor altijd een plekje in ons hart.

Het ga je goed

Veel liefs van Joshua & Bettina en natuurlijk een knuffel van Elisa.

Joure, samen kramen.

Als kraamverzorgende een kraamverzorgende uitzoeken, dat lijkt heel makkelijk maar was best moeilijk, ik heb namelijk heel veel leuke collega’s.

Ik kwam uit bij Renée, al jarenlang werken wij samen en de manier waarop Renée werkt spreekt mij aan, Renée heeft de opleiding Natuurlijke Kraamzorg gedaan, bepaalde facetten uit deze manier van zorg leken mij fijn. Zowel voor mij als voor mijn kindje.

Toen onze zoon Melle geboren was en we thuis kwamen vanuit het ziekenhuis was Renée er meteen en heeft ze op een ontzettend fijne en warme manier voor ons gezorgd, ze was er echt voor ons, met al onze vragen (ja, die heb je ook wanneer je zelf moeder wordt als kraamverzorgende) konden we bij haar terecht. Renée is betrokken, doortastend, nuchter en professioneel. Ik zou zeggen het woord warmte past goed bij jou Renée, zowel je persoonlijkheid als alle letterlijke warmte die je gebruikt in de kraamweek, d.m.v. gebruiken van wolwikkels, massage, de warme kamille thee die ik van jou kreeg en nog zoveel meer! Wat hebben we genoten van onze kraamperiode, we kregen ook veel vertrouwen van jou dat we de zorg weer zelf aankonden, dat was fijn, zo kregen wij zekerheid.

Wat ook prettig is, is dat Renée zelf de inschrijving, intake en de zorg doet, zodat je de hele zwangerschap hetzelfde gezicht ziet en je niet hoeft te wennen aan verschillende mensen. Je weet vanaf het begin met wie je contact hebt en ook de nazorg is prachtig, wanneer er na de kraamweek vragen waren konden we nog steeds bij Renée terecht.

Lieve Renée, we kijken erg goed terug op onze kraamperiode samen met jou deze bijzondere gebeurtenis beleven was een cadeau voor ons!

Tot snel,

Renske, Saco en Melle

Natuurlijke Kraamzorg

Na onze verhuizing en met een tweede kindje op komst zochten we iemand in de buurt die de opleiding Natuurlijke Kraamzorg had gevolgd. Bij onze eerste hadden we dit ook gehad en dat paste ontzettend goed bij ons gezin en onze visie op opgroeien.

We hebben een hele fijne kraamweek gehad. Renée brengt veel extra’s met zich mee aan kennis, handige tools, extra scholing en een berg aan ervaring. Met haar brede en rijke kennis heeft ze ons geïnspireerd en nieuwe dingen geleerd. Ook haar praktische hulp was ontzettend fijn: de wasbare spullen (luiers, maandverband, zoogcompressen) en natuurlijke middelen en producten waren gesneden koek voor haar. Een geweldige natuurlijke ondersteuning voor moeder en kind de eerste week. En last but not least: Renée was geweldig met onze zoon van 1,5. Heel leuk en vertrouwd om die twee samen te zien!

Renée bedankt voor alles!

Groeten,

Emma, Jaap, Pieter en Timon

Burdaard

Lieve Renée,

Via deze weg willen wij jou bedanken voor de hele fijne kraamweek. Echt super, hoe je ook voor Janne zorgde. We kijken er met veel plezier op terug.

Groetjes,

FokkkeJan, Anna, Janna en Thijs.

Surhuisterveen, juli 2016

Lieve Renée

We vonden het heel bijzonder hoe jij een week lang onderdeel vormde van ons gezin. Direct bij het intakegesprek voelde het al goed aan en bij de “prachtige”bevalling en de kraamperiode daarna was jouw aanwezigheid vanzelfsprekend. Je bent een echte vakvrouw met, naar eigen zeggen, af en toe een beetje liefdewerk. Dat af en toe en een beetje kunnen we beter weg laten. Jij zette je altijd voor 100% in of 150 op zijn minst. Deed altijd een stapje extra. Bij een probleempje belde je met een goede kennis (lactatiekundige) of liep naar de auto om wat materialen op te halen. Dat dat allemaal in die kleine bolide past! We zouden het ook geloven als er om de hoek een aanhangwagen zou staan met het logo van kraammetzorg.nl. Wij zijn waarschijnlijk niet de enige Feansters die blij zijn met jou. Helfrich heeft ook aardig wat klandizie aan jou te danken en je was ook niet te beroerd om daar zelf even boodschappen voor ons te gaan halen. Dag en nacht stond je voor ons paraat en ook via de app konden we bij je terecht. Ook voor onze kleine Jitze was je een rots in de branding. Bomvol ervaring kan jij snel zijn signalen lezen en wist je wat hij nodig had. Vanaf dag 1 had jij de overview over wat er moest gebeuren en op elke vraag had jij wel een antwoord. Renée heel erg bedankt voor jouw inzet in de afgelopen week. We vonden het heel waardevol dat jij met ons de eerste levensweek van Jitze hebt doorgebracht en dat je ons van goede zorg hebt voorzien. Vol vertrouwen de toekomst tegemoet! Alle goeds en tot ziens.

Liefs, Sjouke, Marga-Hester en natuurlijk ook Jitze Visser.

Buidelen met de Hug Mee van Benjamin-Care

Lieve Renée,

Bedankt voor je goede en lieve “kraammetzorg”!! Je was echt een engel voor ons. Echt super hoe je er voor Rosalie bent geweest en voor ieder probleem een oplossing zocht en bracht. Erg fijn dat Matthijs ook even tijd kreeg om “buiten te spelen”. Valdemar Frido en wij zullen je gaan missen. Graag tot ziens!

Mattijs, Rosalie, Frido en Toets.

Juli 2016

Wij waren vooral op zoek naar een kraamhulp die Engels sprak, want we spreken niet allebei goed Nederlands. Achteraf zouden we Renee ook aan iedereen aanbevelen die prima Nederlands en/of Fries spreekt, want ze is een fantastische kraamzorger, die veel weet en kan en die bovendien rust brengt in een hectische periode.

Kayoko Chatani

Haren

Renée is na de geboorte van onze beide kinderen de kraamverzorgende geweest. We hebben dit beide keren als heel prettig ervaren. Renée is heel ervaren, behulpzaam en flexibel. Daarnaast is ze erg ontspannen en opgewekt wat een vertrouwd gevoel geeft. Ook vonden we haar kennis van “natuurlijke kraamzorg”en de adviezen die ze daaromtrent geeft een waardevolle aanvulling. Het was na de geboorte van ons zoontje ook fijn dat ze tijd en aandacht had voor ons dochtertje en haar erbij probeerde te betrekken. mede dankzij Renée hebben we een fijne kraamtijd gehad!

Knus plekje

Wat gaat de tijd toch snel! Ons dochtertje is al bijna 5 maanden, maar toch kan ik me het nog als de dag van gisteren herinneren toen ze op deze wereld kwam. Een naar mijn idee zware periode waarbij we erg blij waren Renée als hulp te mogen hebben. Ze heeft ons niet alleen een boel geleerd maar was er ook als steun toen de borstvoeding zwaar ging en we bepaalde keuzes moesten maken. We kregen tips maar nooit deed Renée alsof ze het beter wist of dat ze ons iets op legde. Zelfs nog voordat onze dochter er was kon ik met mijn vragen bij haar terecht over wasbare luiers en kokosmatrasje. Ook het deel natuurlijke kraamzorg is iets dat mij aantrok maar niet wist wat ik me erbij moest voorstellen. Renée kan zich heel goed aanpassen in een situatie, wij woonden op een aparte plek wat Renée niks uit maakte en gewoon lekker haar ding voor ons deed. We kijken terug op een fijne kraamweek en hopen dat Renée ooit (wie weet ) weer bij ons zou willen kramen. Dan hopelijk onder ‘normalere’ omstandigheden. Heel erg bedankt Renée! Je bent een topper!

Mink

Afgelopen september ben ik bevallen van onze mooie zoon. Het was een zware bevalling maar Renée heeft mij er goed door heen weten te coachen. Ook bij thuiskomst uit het ziekenhuis geweldig geholpen door deze zorgzame, professionele en vooral lieve kraamverzorgster. Renée werkt hard en zorgt ervoor dat die eerste dagen na de bevalling zo soepel mogelijk verlopen. We hadden geen betere kraamverzorgster kunnen wensen!

Herfst 2015

Lieve Renée,

Vanaf het begin af aan wisten we dat we een goede keuze gemaakt hadden om jou te vragen als kraamzorg. We kenden je niet, maar in eerste instantie sprak de site ons al aan. En na onze kennismaking tijdens de kraambeurs in Nij Smellinghe en de intake wisten we het zeker; dit moet goed komen. En dat is het ook! Vanaf het eerste moment dat we elkaar weer tijdens de bevalling zagen, tijdens de kraamweek en daarna stond je voor ons klaar met je liefde, warmte, passie, behulpzaamheid, kennis en zorg. Al deze dingen zijn eigenlijk nog maar zacht uit gedrukt, want je bent gewoon een topper. Het is echt kraam met zorg. We hebben je als erg prettig ervaren en hopen je een eventueel een volgende keer weer te verwelkomen.

Liefs Robert, Janneke en Joël

Juni 2015

Lieve Renée,

Wat een geweldige week heb je ons bezorgd. Alle goede tips, adviezen, warmte en liefde hebben ons in een week tijd klaar gestoomd om zelfverzekerd met ons kleine meisje om te kunnen gaan. bedankt voor je enorme betrokkenheid en inzet.

We zullen je nooit vergeten!

Menco, Karin en Daantje.

Lieve Renée

Wat heb je ons weer een top kraamtijd gegeven! Alweer voor de derde keer. Een kraamtijd zonder jou, we kunnen ons dat eigenlijk niet voorstellen. Ook voor de derde keer was je bij de bevalling aanwezig. Ook deze keer was ik weer zo blij je te zien terwijl ik de weeën aan het weg puffen was. Dat was zo vertrouwd. Je straalt zoveel warmte en liefde uit dat elke kraamvrouw zich daar veilig bij voelt. Tijdens de bevalling werd een van onze andere kinderen ziek, dit heeft een weekje geduurd. De hoeveelheid was die je hier gedaan hebt….lieve Renée je bent je gewicht dubbel in goud waard! We missen je!

Bedankt voor alle adviezen, de humor, de ‘strenge look’ als ik weer eens te snel ga, voor alle goede zorgen en oprechte belangstelling.

Dikke kus uit Burum.

Groningen, januari 2015

Hoi Renee,

Hartstikke bedankt voor alle hulp, zorg, aandacht en adviezen tijdens de kraamtijd.
Naast dat een heel gezellige kraamperiode was, hebben we veel gehad aan je hulp.
Waar nodig was je ‘streng doch rechtvaardig’ (“let op jezelf”, “genoeg slapen, “denk aan je boobies”),
wat we soms ook nog hadden in die nieuwe periode van ons eerste ouderschap.
De extra aandacht voor ‘natuurlijke zorg’ sloot aan bij onze wensen en was wat ons betreft een dikke plus.

Nogmaals dank!

Herfst 2014

Lieve Renée,

Wat was het een opluchting toen jij ’s ochtends vroeg bij onze deur aanbelde nadat wij die nacht met onze nieuwe aanwinst thuis waren gekomen uit het ziekenhuis. Het is fantastisch om iemand met zoveel kennis van kraamzorg in huis te hebben. Een betere leerschool kan je je niet wensen. Daarnaast hebben wij het heel gezellig met je gehad, je kan lekker koken, hebt energie voor 3 en ik denk nog met veel plezier terug aan onze off-topic gesprekken (over Thialf en jouw buitenlandse avonturen).

Je weet mensen gerust te stellen en leert ze spelenderwijs het gedrag van hun nieuwe kindje te herkennen. Daarnaast heeft mijn vrouw Yu Mee enorm veel steun gevonden bij jouw adviezen over borstvoeding. Mede dankzij jouw goede hulp is onze dochter Lea een vrolijke en tevreden baby.

Wij hebben enorm veel respect voor het feit dat je elke ochtends vanuit Fryslan naar Amsterdam kwam rijden met de auto en zullen bij ons volgende kindje zeker weer vragen of je naar onze hoofdstad wilt komen.

Groetjes van Wouter Koning, Yu Mee Koning-Liem en ons dochtertje Lea

Kraamzorg September 2014

Lieve Renée,

Nog bedankt voor je kraamzorg.
Ook na de 4de keer was het weer super gezellig en als vanouds.

Groeten,
Sicco, Alie, Pieter, Andries en Simon

Juli 2014

Lieve Renée,
Wat heb je ons een prachtige kraamtijd bezorgd!! Wat was het fijn dat je ’s avonds om 22.30 uur op 15-07-2014 nog bij ons in huis stapte. Je had helaas de bevalling niet mee gemaakt omdat Inez in het ziekenhuis geboren werd. Je leefde helemaal met ons mee en probeerde je in te leven  hoe snel de bevalling was gegaan. Je zorgde er voor dat wij op bed konden gaan en de volgende dag was je er weer met een stralende glimlach op je gezicht ondanks dat het laat was geworden.
Gelukkig heb je de 7 dagen vol kunnen maken en was er een geweldige samenwerking toen we je even 2 dagen moesten delen.
We hebben lekker op een roze wolk geleefd en dat doen we nog steeds trouwens.

Het is geweldig om te zien hoe jij leeft voor dit vak! Je hebt enorme kennis van je vak en ook mensenkennis. Je hebt gauw door wat er speelt bij een kraamvrouw en maakt het ook bespreekbaar. Je bruist van de energie.
Achteraf had ik mij net zo goed rechtstreeks aan kunnen melden bij jou en ik had jou ook graag in de kraamtijd gehad van onze andere dochter Lotte.
Ik zal je zeker aanbevelen!

Ik hoop dat jij je werk met zoveel passie en enthousiasme blijft doen, dan maak je van iedere kraamtijd een pracht tijd en zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach op die “hectische” tijd terug kijkt.

Een hele dikke knuffel van
Gerda & Hendrik
Sophie & Lotte en Inez

P.s: Sophie vraagt wanneer je weer eens een dag komt 😉

Brazilië, voorjaar 2014

Vrijwel tegelijk met de positieve zwangerschapstest, kwam het bericht dat Michel 3 jaar in Brazilië kon werken. We hebben eigenlijk geen moment getwijfeld, en besloten de uitdaging aan te gaan.

Tijdens het oriëntatiebezoek aan Brazilië werd echter duidelijk dat er na de geboorte geen enkele vorm van nazorg zou zijn, ook niet in het geval van een keizersnede (wat in Brazilië de gangbare manier van bevallen is, en dus op dat moment een realistisch scenario was). Na 2 dagen in het ziekenhuis wordt de moeder goed genoeg geacht om naar huis te gaan, waar je dan door familie verder verzorgd wordt. De vraag hoe we hier als buitenlanders een mouw aan moesten spelden, bleef onbeantwoord. Geen prettig vooruitzicht, temeer daar het ons eerste kind was, en we geen idee hadden hoe je een baby verzorgt.

We woonden op dat moment in Zwitserland en hadden al weleens gehoord van de mogelijkheid om een Nederlandse kraamverzorgster over te laten komen. Dat leek ons de ideale oplossing. Na wat speurwerk op google hebben we diverse contacten gelegd, en via Skype met enkele kraamverzorgsters gesproken. Behalve een ‘klik’ was vooral professionaliteit en ervaring belangrijk voor ons, in het bijzonder met keizersnedes en borstvoeding. Al snel waren we het over eens dat Renée onze voorkeur had, en gelukkig zag zij het ook zitten!

Daarna hebben we regelmatig e-mailcontact  en  Skype-sessies gehouden om elkaar te leren kennen en praktische zaken te bespreken. Ook stuurde Renée vooraf boekjes, folders en zelfs een kraampakket op, wat behalve leuk ook erg handig was.
Op de ochtend van 18 maart was het eindelijk zo ver, onze baby was geboren!  Na een kort telefoontje had Renee haar ticket geboekt, en een dag later stond ze al op de stoep!

Ze verbleef bij ons in huis en haar aanwezigheid heeft ons in geen enkel opzicht gestoord. Integendeel, het was ontzettend fijn om iemand te hebben die weet wat wel en niet normaal is, herstel van de moeder controleert (verder geen medische nacontrole), baby weegt en  verzorgt, helpt bij de borstvoeding en ook nog het huishouden overneemt. Ze zag precies wat er moest gebeuren in huis, kookte lekker en maakte fruithapjes. We hadden nergens omkijken naar en bovendien was het erg gezellig; de week is voorbij gevlogen.

Helaas wilden werkgever en (expat)verzekering niets meebetalen, maar het was het geld dubbel en dwars waard. Hoewel de geboorte en herstel voorspoedig verliepen (werd uiteindelijk toch een natuurlijke bevalling), waardoor de kraamhulp toch een beetje meer luxe was dan noodzaak, gaf het vooraf veel rust om te weten dat we hoe dan ook in goede handen zouden zijn. Dankzij Renée kijken we terug op een heerlijke zorgeloze kraamtijd.  Bij een volgend kind zouden we haar zeker weer inhuren!

Michel, Mariska en Sebastian.

Voor Renée

Als pake en beppe van Sander, Lars en Timo willen we jou bedanken voor alle liefde die jij hebt gegeven aan onze kinderen tijdens of na de geboorte van hun kinderen. Wij zijn trots en blij dat hun tante Renée hen een mooie kraamtijd mocht bezorgen.

Liefs,

Oene en Jitske

Kraamtijd

Renée,

Bedankt voor…..

….al je adviezen

….je luisterend oor

….je hulp

….de fijne gesprekken

….het spelen met Lars

Het was weer een superkraamtijd.

Leafs Remco, Nathalie, Lars en Timo.

Zuidlaren, januari 2014

Lieve Renée,

We willen je heel erg bedanken voor je lieve, deskundige en zorgende ondersteuning. We kijken allen terug op een mooie en plezierige kraamtijd. Wat zeker ook komt door jouw aanwezigheid. Je bent een fantastische kraamverzorgster. Je verstaat je vak, hebt veel kennis in huis. Je bent rustig aanwezig, ondanks dat je heel veel werkzaamheden verricht. We vinden je allen een schat. Heel veel plezier tijdens je verdere loopbaan. Nogmaals heel veel dank. Martijn, Judith, Veerle, Yinthe en Imre.

Groningen

Lieve Renée,

Wat waren we blij met jou als kraamhulp. Het voelde vanaf de eerste dag vertrouwd. Je merkt in alles dat je iemand bent met veel kennis en liefde voor haar vak. Je hebt ons als prille ouders geweldig op weg geholpen. Bedankt nogmaals voor de hele fijne kraamtijd!

Groetjes Jos, Nadine en Bram.

December 2013

Lieve Renée,

We willen je bedanken voor de goede zorg die je ons gaf. Het was fijn dat je nog net bij de bevalling was, we zien terug op een zeer mooie en bijzondere kraamtijd van ons derde kindje. Je bent een super vrouw met hart voor haar vak.

We hebben je ook meegemaakt als stagebegeleider en die rol versta je ook goed. Ik denk dat een stagiaire veel van jou manier van werken kan leren. Je bent een enthousiast en gedreven kraamverzorgster, die de mensen goed aanvoelt en in hun waarde laat.

Liefs, Jaco, Lia, Noa, Milan en Chris Kingma.

Rinsemageest, oktober 2013

Hallo Renée,

Bedankt voor de toegewijde en liefdevolle zorg, goede raad en voor de gemoedsrust die je ons gaf. Mede daardoor hebben we nu al heel fijne herinneringen aan onze kraamtijd. Onze kleine Eva doet het prima en groeit boven verwachting!

Groetjes,

Kees, Alize en eva Wielstra.

September 2013

Hé goedenavond,

Sylvia had me al gewaarschuwd voor de kraamtranen bij het afscheid, en ja hoor ze had gelijk! Wou je bij deze alsnog bedanken voor alle goede zorgen en gezelligheid! Als we ooit nog een kraamvrouw nodig zijn, of iemand kennen die alleen de beste verdiend dan weten we je te vinden!

Veel liefs Klaas Metty Kevin en Kyara.

Augustus 2013

Lieve Renée,

Wat waren we blij dat Renée ook deze keer onze kraamhulp was. Het was een rommelige kraamweek maar door Renée kwam er toch een beetje rust en ritme in deze week.

We waren erg blij met de hulp, we hadden het niet beter kunnen treffen! Bedankt voor de goede zorgen, liefs Leon, Jellie, Pieter en Remco.

Vries, augustus 2013

Renée,

Ontzettend bedankt voor al je hulp, liefde, gezelligheid, zorgzaamheid en geduld afgelopen week! Wat was het heerlijk om iemand om me heen te hebben waar ik terecht kon met al mijn vragen en onzekerheden. Dankzij jouw heb ik heel veel vertrouwen gekregen in mijn nieuwe rol als moeder.Dank je wel!

We wensen je veel succes met alle baby’s en we gaan je zeker bellen als er t.z.t een tweede op komst is…..

Dus……tot ziens!   Rianne, Roland en Emma.

Amsterdam, juli 2013

Lieve Renée,
wat was het ontzettend fijn om jou als kraamzorg te hebben.
Na een week in het ziekenhuis was het heerlijk om thuis verwend te worden en op weg geholpen met Tristan. Ook al was hij niet de eerste toch is het weer opnieuw wennen.
Je vriendelijkheid, snelheid, ervaring en hulp waren heel erg prettig!
Nogmaals heel erg bedankt!
Familie Michael

Oosterzee, juni 2013

Renée,

Je helpt ons lichamelijk en geestelijk door de belangrijke dagen heen. Je denkt mee over eventuele problemen en zo nodig schakel je mensen in. Hoop dat je voor vele gezinnen nog zoveel kan doen als wat je voor ons hebt betekent!

familie Schippers.

Bergum, mei 2013

He Renée,
We hebben weer een geweldige kraamweek gehad.
Bedankt voor de mooie start en alle hulp overal bij.
Onze dochter Lauren doet het super. De bv loopt nu ook goed.
Groetjes Jan Durk, Wendy, Tamar, Viggo en Lauren

Maart 2013

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met maar liefst 2 kraamhulpen, Renée en Jitske. Het was heel gezellig en we hebben veel plezier gehad met z’n allen. Natuurlijk hebben we ook veel moeten leren. Ook dat is goed gelukt met 2 ervaren dames in huis. Geweldig spul dat Infacol, Schelte heeft nooit last van krampjes.

Vriendelijke groet, Jacoba Talma.

Drachten 2013

Hai Renée,

Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad mede dankzij jou.Het voelde goed en vertrouwd en je bent een hele steun voor ons geweest met de pasgeboren tweeling.

Bedankt voor alles! Groeten Wolter en Merel, Noël, Fleur en natuurlijk Leon en Sofie!

Drachten, januari 2013

Renée , bedankt dat je bij onze bevalling wilde zijn! Toen ik zag dat jij binnen kwam wist ik dat het wel goed kwam! Een stuk vertrouwen.

Liefs, Marieke.

Groningen, december 2012

Renée heeft mij heel goed, soepel, vriendelijk behandeld. Zij zorgde voor mij net alsof ze mijn moeder was. Vond het heel fijn om haar in huis te hebben, en zou haar bij de volgende zwangerschap er ook bij willen hebben.

een goed verzorgde kraamvrouw,

Abir

Familie de Jong, september 2012

Wij hebben de kraamtijd als zeer prettig ervaren door de hulp van beppe Renée, het was een pittige bevalling en dan is het fijn om rust te vinden in de kraamtijd. TOP!

liefs

Berber Theo Liana en Lejan

September 2012

Renée,

We willen je enorm bedanken voor alles wat je de afgelopen tijd voor ons hebt gedaan. Je kennis, je zorg, de rust en het fijne gevoel wat je ons hebt gegeven. Je hebt ons als kersverse ouders heel veel steun geboden en we hebben een fijne kraamweek gehad. Mocht er ooit een 2e komen dan zouden we je zo weer willen verwelkomen.

Liefs M, I en V.

P.S. Straks ook maar fijn genieten van jullie nieuwe kleinkind. En alle goeds voor de toekomst gewenst.

Familie Teakema, Augustus 2012

Lieve Renée,

Hartverwarmend was je aanwezigheid voor ons! Bedankt voor je adviezen en bemoedigende woorden. Op deze kraamperiode zien we met veel plezier terug. We zullen je erg missen.We zijn allemaal ‘gekopdij’.

Héél véél liefs

Marten, Akky en een dikke tût van Jorrit en Wander Teakema.

Lemmer, april 2012

Lieve Renée,

Bedankt voor wéér een fijne kraamweek. Ook deze 3e keer was het het heel fijn om jou hier te hebben.

Liefs,

André, Marloes,Iris, Wessel en Jelle.

Noorwegen, 26 december 2011

Beste Renée,

De beste wensen voor 2012! Bedankt voor de onbezorgde kraamtijd.

Ina, Paul, Elin en Jens Hoban.

Leeuwarden, 2011

Beste Renée, heel erg bedankt voor de goede zorg en steun. Je hebt ons geweldig geholpen en vertrouwen gegeven. We hebben het als erg prettig en fijn ervaren! Bedankt.

Vriendelijke groet

Jelte, Tineke en Jort.

Warchau, mei 2010

Lieve Renée, Bedankt voor al je “colleges”, praktijklessen en goede zorgen de afgelopen dagen. Zonder jou was het nooit allemaal zo snel goed gegaan!! Jammer dat de dagen voorbij zijn gevlogen, ik had nog veel meer van je willen leren. Fijne vlucht morgen en we hopen je in de toekomst bij de volgende weer te mogen verwelkomen.

Dikke kus, Geert, Inge, FIen en Nozter.

Groningen, oktober ’96 en februari ’99

Renée heeft tweemaal gefungeerd als kraamhulp tijdens onze kraamtijd. Dit is geweest in oktober 1996 bij de geboorte van onze zoon Aryan en in februari 1999 bij onze dochter Amber. Zij heeft haar werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Zij beschikt over goede vakkennis welke zij tijdens haar werkzaamheden uitdraagt. Met name haar opgewektheid, doortastendheid en toewijding spraken ons erg aan. Voor de toekomst wensen wij Renée alle goeds toe!

Nathan en Gerda Uiterwaal.

Vries, juli ’94 en oktober ’96

Renée was onze kraamhulp bij de geboorte van onze zoon Marco en dochter Rianne. Wij hebben het de kraamtijd als zeer prettig ervaren dat Renée ons kwam ondersteunen. Zij is een toegewijde kraamhulp en zeer zorgzaam voor de baby, (het broertje), de moeder en de vader. Zij zorgde ervoor dat in deze roerige tijd ons huishouden op rolletjes liep en was erg gastvrij voor de bezoekers. Zij is vriendelijk, sociaal, zorgzaam, betrouwbaar en een harde werker. Wij willen haar als kraamhulp voor toekomstige ouders zeer aanraden. Renee, bedankt voor de goede zorgen.

Groeten Johan, Janet, Marco en Rianne.

Familie Haisma, oktober ’83

Renée, Dankzij jou hebben we een hele gezellige kraamtijd gehad.We wensen je voor de toekomst ook heel veel succes en blijf zo spontaan als je bent!

Bedankt.

Familie Haisma.

Akke, april ’82

Lieve Renée, bedankt voor de fijne kraamtijd die je ons hebt gegeven. Mede door jou blijmoedig karakter en fijne manier van werken werden de afgelopen dagen voor ons onvergetelijk.Nog vaak zullen we met een en een tikkeltje heimwee aan jou terug denken.

“we waren verbaasd, verrukt, gelukkig. We hebben je als een bloem geplukt. Eeuwig zul je bloeien, want we hebben je in ons hart geplant”.

De aan jou denkende: Akke.